WEB dizajn

Potreba za sajtom

Web dizajn omogućava da postavljanjem sajta budete dostupni Vašim klijentima, kako redovnim, tako i potencijalnim, 24 časa, 7 dana u nedelji. Sajt sadrži određeni broj stranica na kojima se nalazi prezentacija Vaše delatnosti, a detaljni podaci, ponude, slike, animacije, video zapisi, vidljivim rezultatima pokazuju kako se izdvajate iz mora konkurencije.

Čak 80% ljudi pokušava da putem interneta reši probleme kupovine, potražnje i uklapanja ograničenog budžeta. Dovoljno je ukucati šta se traži uz odgovarajuću cenu. I baš tada na scenu stupa Vaša prilika da budete u tom najužem izboru. Uz pomoć savremenih programa i tehnologije, u prilici smo da Vam omogućimo po izuzetno pristupačnim cenama Vašu ličnu web stranu.

Pre deset godina bilo je možda dovoljno da neka firma ili bilo ko ima internet prezentaciju i to je bilo nešto. Danas nije dovoljno samo “imati” web sajt. Danas je svako na internetu i vaši budući klijenti i saradnici će sigurno posetiti vaš sajt. Utisak koji ponesu sa sajta biće i utisak koji će nositi o vašoj firmi. Razmislite sami: jeftin, loše dizajniran sajt, kojeg je nemoguće naći na Googlu, kakav će utisak ostaviti o vama i vašoj firmi?

Internet prezentacija danas se pravi sa ciljem da pomogne i poboljša poslovanje firme, da pomogne u kreiranju imidža, brenda, da privuče nove klijente i poslovne saradnike. Veb sajt danas je ogledalo firme, on ne predstavlja samo firmu na internetu, on predstavlja firmu uopšte. Kakav sajt – takva firma.

Stoga ideja o pravljenju jeftinog, jednostavnog, bilo kakavog sajta nema nikakvog smisla. Sajt pravite jednom i ko zna kada opet. Sa stanovišta marketinga vaše firme, bolje je da uopšte nemate sajt, nego da imate nešto što će štetiti ugledu vaše firme.

K&M soft je preduzeće koje se bavi izradom softvera (poslovnih aplikacija) koji olakšavaju poslovanje svih preduzeća. Već 5 godina pod okriljem preduzeća K&M soft posluje Webmaster, kao poslovna jedinica koja se bavi isključivo Web dizajnom. Poslujemo na domaćem, kao i na stranom tržišu.

BazaPropisa.net

5.000 dinara
  • Svi propisi
  • Modeli ugovora
  • Ispunjivi obrasci
Poručite odmah

Javna glasila

5.000 dinara
  • Javna glasila
  • Međ. sporazumi
  • Glasnik - prosveta
Poručite odmah

Službena mišljenja

3.500 dinara
  • Više od 7000 akata
  • Redovno ažuriranje
  • Najpovoljnije!
Poručite odmah